Filed Under (Без категорії) by Володимир on 29-03-2018
Pleurotus_menu_2

       Інгредієнти:

  1. Свіжі гливи – 1 кг
  2. Ріпчаста цибуля – 2 шт.
  3. Часник (за бажанням) – 1 – 2 зубки
  4. Рослинна олія для обсмажування
  5. Сіль, чорний мелений перець за смаком

    Приготування

Крок 1.

Свіжі гливи перебрати, перемити, нарізати на видовженими кусочками (вздовж пластинок) та відварити в підсоленій воді 10 – 15 хвилин.


Крок 2.

Відварені гриби смажити на сковорідці разом з нарізаною півкільцями цибулею до повної готовності. Цибуля додавати в сковорідку краще не відразу, а через 10 хвилин після початку смаження глив. За 10 хвилин до готовності посолити та поперчити за смаком. За бажанням в самому кінці можна додати почавлений часничок.


3009_3 Pleurotus_menu_1 Pleurotus_menu_2


 


You must be logged in to post a comment.