Cerioporus_menu_04

       Інгредієнти:

  1. Трутовик лускатий свіжий – 1 велика або 2 – 3 маленькі шапки
  2. Консервований зелений горошок – 300 г
  3. Яйця – 2 шт.
  4. Зелень петрушки – 2 пучки
  5. Майонез для заправки
  6. Сіль за смаком

    Приготування

Крок 1.

Гриби перебрати, видалити тверді ділянки (біля основи), ножем зняти з поверхні лусочки, порізати на кусочки та промити чистою водою. Замочити в холодній воді на 20 – 30 хвилин. Після вимочування трутовик необхідно відварити протягом 30 хвилин в підсоленій воді. Відварений гриб нарізати дрібненькими кусочками.


Крок 2.

Яйця відварити, охолодити, на подрібнити кубиками.

Зелень петрушки промити, просушити та подрібнити.


Крок 3.

Всі інгредієнти з’єднати, посолити за смаком та майонезом.


Cerioporus_menu_01 Cerioporus_menu_02 Cerioporus_menu_03


 


You must be logged in to post a comment.