3014_1

       Інгредієнти:

  1. зморшкові шапочки – 1/2 корзини
  2. саркосцифи
  3. цибуля – 1 шт
  4. соус томатний
  5. твердий сир – 200 г
  6. олія соняшникова рафінована
  7. сіль, червоний перець за смаком

       Для тіста:

  1. борошно – 500 г
  2. сухі дріжжі – 10 г
  3. цукор – 2 ч.л.
  4. сіль – 1 ч. л.
  5. рослинна олія – 2 ст.л.
  6. вода – 300 г.

    Приготування

Крок 1.

Саркосцифи червоні (Sarcoscypha coccinea) перебрати, добре очистити від бруду зовнішню поверхню, перемити, та відварити 10 хвилин.

Зморшкові шапочки перебрати, помити, відварити в підсоленій воді 30 хвилин. Відварені гриби перемити чистою холодною водою, дати стекти.

Цибулю нарізати півкільцями та обсмажити разом з відвареними зморшковими шапочками та сковорідці до рум’яної кірки.


Крок 2.

Замісити тісто, залишити його підходити на 20 хвилин, після чого розкатати дуже тонко.


Крок 3.

Розкатане тісто викласти на форму для запікання. Змастити майбутню піцу томатним соусом, потім викласти одним шаром обсмажені з цибулею зморшкові шапочки. Потерти твердий сир на велику терку та викласти його наступним шаром. Після цього прикрасити піццу відвареними саркосцифами.

Запікати піцу в духовій шафі 15-20 хвилин, при температурі 220 градусів.


3014_3 3014_4 3014_5


 


You must be logged in to post a comment.