Entoloma_menu_04

       Інгредієнти:

  1. Ентолома садова – 1,5 – 2 кг
  2. Цибуля ріпчаста – 1 – 2 шт.
  3. Рослинна олія для обсмажування
  4. Сіль, чорний мелений перець за смаком

    Приготування

Крок 1.

Гриби перебрати, перемити та відварити в підсоленій воді близько 30 хвилин. Після відварки відвар з грибів злити, а гриби промити чистою водою.


Крок 2.

Відварені гриби обсмажити на сковорідці до напів готовності, далі додати нарізану півкільцями ріпчасту цибулю, посолити та поперчити за смаком та смажити до появи рум’яної кірочки.


Entoloma_menu_01 Entoloma_menu_02 Entoloma_menu_03


 


You must be logged in to post a comment.