Psathyrella_menu_04

       Інгредієнти:

  1. Псатирелла Кандолля – 1,5 – 2 кг
  2. Цибуля ріпчаста – 1 – 2 шт.
  3. Рослинна олія для обсмажування
  4. Сіль, чорний мелений перець за смаком

    Приготування

Крок 1.

Гриби перебрати, перемити та відварити в підсоленій воді близько 15 хвилин. Після відварки відвар з грибів злити, а гриби промити чистою водою.


Крок 2.

Цибулю нарізати півкільцями.


Крок 3.

Відварені гриби обсмажити на сковорідці до напів готовності, далі додати подрібнену ріпчасту цибулю, посолити та поперчити за смаком та смажити до повної готовності.


Psathyrella_menu_01 Psathyrella_menu_02 Psathyrella_menu_03


 


You must be logged in to post a comment.