Filed Under (Без категорії) by Gribnik on 09-04-2018
Sarcoscypha_coccinea_menu_3

       Інгредієнти:

  1. Свіжі саркосцифи – скільки назбирали
  2. Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  3. Олія для обсмажування
  4. Сіль, чорний мелений перець за смаком

    Приготування

Крок 1.

Свіжі саркосцифи замочити в холодній воді на пів доби, поставивши їх в прохолодне місце. Якщо гриби зовні майже чисті (наприклад тому що росли на мохові) – замочувати їх не потрібно. Після замочування слід добре очистити ножем від бруду їх зовнішню поверхню, промити та відварити в підсоленій воді 10 хвилин.


Крок 2.

Відварені гриби обсмажити на сковорідці з нарізаною півкільцями цибулею, посолити та поперчити за смаком. Сильно засмажувати саркосцифи не потрібно, достатньо буде легкого обсмажування.


Sarcoscypha_coccinea_menu_1 Sarcoscypha_coccinea_menu_7 Sarcoscypha_coccinea_menu_2


 


You must be logged in to post a comment.