Filed Under (Без категорії) by Gribnik on 09-04-2018
Pleurotus_menu_12

       Інгредієнти:

  1. Гливи – 1 кг
  2. Яйце – 1 шт.
  3. Борошно пшеничне – 1 стакан
  4. Сіль, чорний мелений перець за смаком
  5. Олія рослинна рафінована для смаження

    Приготування

Крок 1.

Гливи нарізати на шматки розміром як для відбивних з м’яса та відварити в підсоленій воді 10 хвилин.


Крок 2.

Відварені гливи злегка відбити молоточком для відбивних. Яйця збити в посудині, посолити та злегка поперчити. В іншу посудину насипати пшеничне борошно.


Крок 3.

Відбиті шматки глив спочатку вмочити в збиті яйця, а потім обваляти з обох сторін в борошні. Далі обсмажити на розігрітій сковорідці з обох сторін до появи рум’яної кірочки.


Pleurotus_menu_9 Pleurotus_menu_10 Pleurotus_menu_11


 


You must be logged in to post a comment.