3020_3

        Інгредієнти:

  1. Свіжі сироїжки 1,5 – 2 кг
  2. Цибуля – 1 шт
  3. Томатний сік – 1 склянка
  4. Олія соняшникова рафінована для обсмажування
  5. Сіль, чорний перець за смаком

    Приготування

Крок 1.

Сироїжки перебрати, помити, видалити пошкоджені ділянки, по можливості зняти шкірочку з країв (можна не знімати), порізати на кусочки та відварити в підсоленій воді 10 хвилин.

Після чого відвар злити, а гриби промити чистою водою та дати стекти.


Крок 2.

Вірварені сироїжки обсмажити на сковорідці до напівготовності, після чого посолити та поперчити за смаком, добавити нарізану нарізану напівкільцями цибулю та смажити далі, до появи рум’яної кірочки на грибах.

Обсмаживши гриби до готовності, влити стакан томатного соку, та тушкувати в томатному сокові на малому вогні ще 15 хвилин.


3020_1 3020_2 3020_4


 


You must be logged in to post a comment.