Filed Under (Без категорії) by Gribnik on 10-06-2017
3019_7

        Інгредієнти:

  1. Свіжі сироїжки – 1,5 – 2 кг
  2. Вино столове сухе – 50 мл
  3. Цибуля – 1 шт
  4. Перець солодкий – 1 шт
  5. Гірчиця гостра – 1 ст. ложка
  6. Цибуля зелень 1/4 пучка
  7. Олія соняшникова рафінована для обсмажування
  8. Сіль, чорний перець за смаком

    Приготування

Крок 1.

Сироїжки перебрати, помити, видалити пошкоджені ділянки, по можливості зняти шкірочку з країв (можна не знімати), порізати на кусочки та відварити в підсоленій воді 10 хвилин.

Після чого відвар злити, а гриби промити чистою водою та дати стекти.


Крок 2.

 Цибулю порізати кільцями, перець порізати соломкою.

Відварені сироїжки обсмажити на сковорідці до напівготовності, додати посічену цибулю та перець, посолити та поперчити за смаком та смажити до повної готовності (до хрусткої золотистої кірочки).

Обсмаживши гриби, влити  в сковорідку вино та додати гірчицю, добре перемішати та тушкувати на малому вогні ще 10 хвилин. До готових грибів добавити дрібно нарізану зелену цибулю, перемішати, та можна подавати на стіл.


3019_4 3019_5 3019_6


 


You must be logged in to post a comment.